Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje zet grote stap richting EK


11 oktober 2012 - Jong Oranje lijkt zich al bijna te mogen opmaken voor het Europees Kampioenschap volgend jaar zomer. In de playoffs won men de heenwedstrijd met 2-0 op bezoek bij Slowakije. Maandag volgt op het Kasteel in Rotterdam de return.

Marco van Ginkel (Vitesse) nam beide goals voor zijn rekening. De eerste goal viel na 55 minuten spelen. Op aangeven van Adam Maher (AZ) wist de middenvelder te scoren. De twee goal volgde uit een combinatie van Jerson Cabral (voorzet) en Luuk de Jong (terugleggen). Daarmee had Jong Oranje tien minuten voor tijd een 0-2 voorsprong in handen.

Er was de KNVB veel aan gelegen dat Jong Oranje succes zou hebben. Niet voor niets liet Louis van Gaal onder andere Jeroen Zoet, Bram Nuytinck, Adam Maher, Jordy Clasie en Luuk de Jong bij Jong Oranje achter om zo sterk mogelijk aan te treden. Het Europees Kampioenschap is volgend jaar zomer in Israël.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!