Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje vanavond tegen Andorra


12 oktober 2012 - Vanavond neemt het Nederlandse Elftal het in de Rotterdamse Kuip op tegen voetbaldwerg Andorra. Door blessures moet bondscoach Louis van Gaal de nodige wisselingen doorvoeren. Daarnaast kiest hij vanwege het verwachte wedstrijdverloop ook een aantal offensieve krachten.

Het centrum wordt vrijwel zeker gevormd door Heitinga en Vlaar. Al zijn er ook berichten dat Douglas zich kan gaan opmaken voor zijn debuut. De afgelopen interlands stond Bruno Martins Indi in het centrum maar door blessures van Pieters en Willems wijkt de Feyenoord-verdediger naar de zijkant.

Op het middenveld keren Nigel de Jong en Rafael van der Vaart terug in de basis. Als rechtsbuiten maakt Ruben Schaken zijn debuut in het Nederlands Elftal. Bijzonder, Schaken is immers al 30 jaar. In de punt van de aanval staat Klaas Jan Huntelaar in plaats van Robin van Persie. Van Gaal verwacht dat hij dichter bij het doel van de tegenstander speelt. Mogelijk dat Van Persie dinsdag weer in Boekarest speelt.

Opstelling Nederland: Stekelenburg; Janmaat, Heitinga, Vlaar, Martins Indi; De Jong, Van der Vaart, Strootman; Schaken, Huntelaar, Lens.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!