Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil door met Ola Toivonen


12 oktober 2012 - PSV wil graag om de tafel met Ola Toivonen om te praten over een nieuwe verbintenis. De op dit moment geblesseerde Zweeds international heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2014.

Toivonen liet al meerdere keren optekenen graag na het lopende seizoen naar een grotere competitie te willen verkassen. Toch zal technisch manager Marcel Brands een poging gaan wagen om Toivonen op andere gedachte te brengen.

"Al heb je daar altijd twee partijen voor nodig. Ik heb zo'n situatie eerder meegemaakt, met Stijn Schaars bij AZ. Met hem verlengden we ook tijdens een blessure en later kreeg hij alsnog een transfer", zo stelde Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Brands stelde ook dat er gesprekken met Atiba Hutchinson zitten aan te komen. Deze zouden na de interlandperiode plaatsvinden. Het contract met de Canadees international loopt na dit siezoen af. "Atiba willen we graag behouden", aldus de technisch manager.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!