Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse clubs in de rij voor Wildschut


12 oktober 2012 - De clubs staan in de rij voor Yanic Wildschut. Volgens het Engelse SkySports hebben nu ook Newcastle United, Fulham en Swansea City de buitenspeler van VVV Venlo en Jogn Oranje op hun verlanglijstje gezet.

De buitenspeler verruilde vorig jaar zomer pas PEC Zwolle voor VVV Venlo maar kende een uitstekend debuutseizoen. SC Heerenveen hengelde tevergeefs naar de aanvaller maar werd het financieel niet eens met VVV Venlo over de betalingsvoorwaarden.

Volgens Engelse media denkt VVV Venlo aan een transfersom van circa 3,5 miljoen euro. Het is onbekend of Wildschut een directe overgang naar de Engelse Premier League ziet zitten of die stap wil maken via een Nederlandse (sub)topper.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!