Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slordig Oranje wint met 3-0


12 oktober 2012 - Oranje had vanavond geen kind aan Andorra. In De Kuip werd het echter maar 3-0 voor de mannen van bondscoach Louis van Gaal. Aan de ene kant werden er de nodige kansen gemist, aan de andere kant waren een aantal spelers al met hun hoofd in Boekarest.

Vandaag zou toch wel worden gewonnen. Dinsdag zal Oranje het vuur aan de schenen worden gelegd tegen Roemenie, de eerste serieuze tegenstander op vreemde bodem. Bondscoach Louis van Gaal speelde dat zelf ook wel een beetje in de hand door Van Rhijn, Narsingh en Van Persie voor vanavond rust te gunnen. Zodoende konden Janmaat, Schaken en Huntelaar hun opwachting maken.

De wedstrijd was al na een kwartier spelen beslist. Een afstandsschot van Rafael van der Vaart betekende na zeven minuten spelen de score. Na een kwartier spelen werd het ook nog eens 2-0 door een frommelgoal van Klaas Jan Huntelaar. Oranje bleef kansen krijgen maar scoorde niet. Een doelpunt van Martins Indi werd wegens buitenspel (terecht) afgekeurd. In Rotterdam werd gerust met een 2-0 voorsprong.

Na rust zou Oranje nog eenmaal tot scoren komen. Het was debutant Ruben Schaken die de 3-0 aantekende. Met nog veertig minuten te gaan gingen de Oranje fans er nog eens goed voor zitten. Doelpunten vielen er in De Kuip echter niet meer. Jeremain Lens en met name Klaas Jan Huntelaar hadden het vizier niet op scherp staan. Het bleef in De Kuip dan ook bij 3-0.

Oranje kan nu rustig gaan toewerken naar het duel van aanstaande dinsdag. In Boekarest is er met Roemenië een tegenstander van een andere orde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!