Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje deelt koppositie met Roemenen


12 oktober 2012 - Komende dinsdag staat er een ware kraker op het programma in Groep D in de strijd om kwalificatie voor het WK van 2014. Zowel Oranje als de Roemenen hebben namelijk hun eerste drie duels gewonnen en staan daarmee beide op negen punten.

Oranje boekte overwinningen op Turkije (2-0), Hongarije (1-4) en Andorra (2-0). Roemenie won eerder al van Estland (0-2) en Andorra (4-0). Vandaag boekte de ploeg een zeer knappe overwinning in en tegen Turkije. Gheorghe Grozav maakte op slag van rust de enige treffer van het duel. Turkije heeft nu al zes punten achterstand op Nederland en Roemenië.

Naast Nederland - Andorra (2-0) en Turkije - Roemenie (0-1) stond er vanavond nog een wedstrijd op het programma. Hongarije won met 0-1 op bezoek in Estland. Tamas Hajnal tekende vlak na rust voor de enige goal. Hongarije blijft door de zege in het spoor van Nederland en Roemenie met 6 punten uit 3 duels. Estland en Andorra zijn in Poule D beide nog puntloos.

Stand Groep D
1. Nederland 3-9 (+8)
2. Roemenië 3-9 (+7)
3. Hongarije 3-6 (+3)
4. Turkije 3-3 (0)
5. Estland 3-0 (-6)
6. Andorra 3-0 (-12)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!