Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal haalt Clasie en Elia bij Oranje


13 oktober 2012 - Bondscoach Louis van Gaal heeft Jordy Clasie (Feyenoord) en Eljero Elia (Werder Bremen) aan zijn selectie toegevoegd. De selectie van Oranje bestaat nu uit 23 spelers.

Jordy Clasie speelde afgelopen donderdag nog met Jong Oranje in en tegen Slowakije waar een 0-2 zege werd geboekt. Aanstaande maandag wacht op Het Kasteel de return. Met het terughalen van Clasie naar Oranje lijkt Van Gaal er zeker van te zijn dat de mannen van Cor Pot in Rotterdam het klusje tegen Jong Slowakije wel weten te klaren. Inzet bij Jong Oranje is een ticket voor het Europees Kampioenschap, volgend jaar zomer in Israel.

Naast Jordy Clasie wordt ook Eljero Elia bij de selectie gehaald. De 25-jarige aanvaller kwam twee jaar geleden voor het laatst namens Oranje in actie. De teller staat op 26 interlands. Duidelijk werd al dat Arjen Robben het treffen met Roemenie niet zou gaan halen. Met Elia heeft Van Gaal meer mogelijkheden voor de flanken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!