Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje droomt al van EK


15 oktober 2012 - Jong Oranje hoopt zich vandaag op het Kasteel ten koste van Slowakije te plaatsen voor het Europees Kampioenschap in Israel. De ploeg van Cor Pot won het eerste duel al met 2-0. Ondertussen hopen een groot aantal spelers komende zomer met Jong Oranje actief te zijn.

Kevin Strootman, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Luciano Narsingh, Leroy Fer, Ricardo van Rhijn, Jordy Clasie en Jetro Willems kunnen allemaal nog namens Jong Oranje actief zijn. Het negental is echter afweezig omdat ze bij het grote Oranje zitten. Willems is geblesseerd.

'Ons team zou dan belachelijk goed kunnen zijn', aldus Wijnaldum die bij Jong Oranje zit tegenover het Algemeen Dagblad. 'De concurrentie zal enorm zijn. De beste spelers spelen, dat is normaal. Dat is topvoetbal. Het ziet er naar uit dat er alleen maar grote landen gaan meedoen. Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Engeland. Het is een toernooi om echt naar uit te kijken. Misschien kunnen wij wel een gooi naar de titel doen. Ik lees ook hoe serieus de KNVB dit elftal neemt.'

'Ik weet zeker dat die jongens nu al bij Oranje zitten, graag meedoen in Israël. Kevin Strootman gaf voor ik naar het trainingskamp van Jong Oranje ging nog maar eens een keer aan dat wij ons moesten kwalificeren. 'Gini, zorg dat je een ticket voor het EK haalt' zei hij. Ook hij wil dolgraag mee naar Israël. Dat is toch mooi?' aldus de middenvelder van PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!