Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje naar EK


15 oktober 2012 - Jong Oranje kan zich gaan opmaken voor het Europees Kampioenschap in Israel. Op het Kasteel werd met 2-0 gewonnen van Jong Slowakije. Afgelopen donderdag werd met dezelfde cijfers ook al gevwonnen.

Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong verschijnden op het scorebord als doelpuntenmakers. Jong Oranje kan zich daarmee definitief opmaken voor het Europees Kampioenschap dat van 5 tot en 18 juni volgend jaar in Israel wordt gespeeld.

Groots was het niet, slordig ibj vlagen. Doelman Jeroen Zoet hield zijn team in de eerste helft zelfs nog op de been. Kansen van Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong leverden aanvankelijk niet het gewenste resultaat (een goal) op. Gerust werd er in Spangen met een 0-0 stand.

Na rust kwam Jong Oranje op voorsprong nadat De Jong een voorzet van Cabral wist te verlengen. Wijnaldum wist raad met dit buitenkansje en tekende de 1-0 aan. Niet veel later werd invaller Wildschut neergehaald en kon Luuk de Jong vanaf elf meter de 2-0 scoren. Daarmee was het duel definitief gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!