Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg noemt gesprek met Van Gaal zinloos


16 oktober 2012 - Maarten Stekelenburg staat weer op goal na de blessure van Tim Krul. De jonge doelman van Newcastle United zou anders de voorkeur hebben gekregen boven de keeper van AS Roma.

Van Gaal sprak met Stekelenburg over zijn keuze voor Krul. "Het was een helder verhaal, dat wel, maar ik was het er niet mee eens. Dat heb ik duidelijk laten blijken, maar het was geen open discussie. Hij had z'n keuze gemaakt, een gesprek voeren is dan zinloos", zegt Stekelenburg in gesprek met NUsport.

Stekelenburg stelt dat geen enkele keeper onomstreden is. "Misschien voorlopig alleen Iker Casillas. Ook Edwin van der Sar had een periode dat het wat minder ging. Dat maken we allemaal een keer mee. Het nadeel bij Oranje is dat je het alleen maar op trainingen kan laten zien en daarvan heb je er niet zoveel rond interlands. Toevallig raakte Krul een dag na Turkije geblesseerd, toen moest ik er ineens weer staan. Geen enkel probleem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!