Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje op jacht naar 12 punten uit 4 duels


16 oktober 2012 - Oranje gaat vanavond in Boekarest voor 12 punten uit 4 duels. Dat zal overigens ook de thuisploeg (Roemenie) gaan doen. Beide landen gaan samen aan kop in Groep D.

De aanvang van het duel in de prachtige National Arena in Boekarest is om 20.00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op SBS 6, de voorbeschouwing begint al om 19.20 uur. Roemenië - Nederland staat onder leiding van de Schotse arbiter Thomson.

Verwachte opstelling Oranje: Stekelenburg; Van Rhijn, Heitinga, Vlaar, Martins INdi; Van der Vaart, De Jong, Strootman; Narsingh, Van Persie en Lens.

Verwachte opstelling Roemenië: Tatarusana; Tamas, Chiriches, Goian, Rat; Bourceanu, Pintilli; Torje; Grozav, Stancu; Marica

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!