Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lens wil naar Duitsland of Engeland


16 oktober 2012 - Jeremain Lens heeft zijn zinnen gezet op een zomer vertrek bij PSV. De international hoopt PSV komende zomer te verlaten voor een club uit de Engelse Premier League of de Duitse Bundesliga, dat verklaarde de buitenspeler in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Eerlijk gezegd had ik nu al verder willen zijn in mijn carrière", aldus Lens in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar vanwege een mindere periode en blessures heb ik het verwachtingspatroon wat moeten bijstellen. Ik had voor ogen dat ik nu al toernooien had meegemaakt met Oranje en in een buitenlandse competitie aan de slag was. De Engelse en Duitse competitie hebben mijn voorkeur, die passen het best bij mijn type spel."

Engeland of Duitsland zijn de competities waar Lens zich op richt. Lens: "Ik speel om komende zomer die transfer te maken. Daar wil ik alles aan doen dit jaar." Afgelopen zomer stond Lens nog nadrukkelijk in de belangstelling van Southampton.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!