Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Recordomzet voor Ajax


16 oktober 2012 - Ajax heeft een recordomzet behaald van maar liefst 104,1 miljoen euro. Dat ging gepaard met een nettowinst over het gebroken boekjaar 2011/2012 van 9,7 miljoen euro. Een jaar eerder hield de beursgenoteerde club uit Amsterdam nog 5,5 miljoen euro over.

Het operationele resultaat kwam uit op 13,1 miljoen euro, tegen 1,8 miljoen euro in 2010/2011. De omzet steeg zoals gezegd door naar 104,1 miljoen euro, een groei van 6,6% ten opzichte van een jaar eerder. Ook het lopende seizoen worden er positieve cijfers verwacht.

Ingegeven door deelname aan de Champions League, de transferinkomsten voor onder andere Jan Vertonghen en Vurnon Anita en het snijden in de salarispost (El Hamdaoui en Cvitanich vertrokken) zal Ajax ook het lopende seizoen zwarte cijfers gaan schrijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!