Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Turkije geschrapt van lijstje uitdagers Oranje


16 oktober 2012 - Turkije kan niet langer worden gezien als een concurrent in de strijd om plaatsing voor het WK in 2014. Aanvankelijk werd verwacht dat Turkije de grootste uitdager van Oranje zou gaan worden, dat zijn echter de Hongaren en Roemenen. Oranje ging al bij beide landen op bezoek.

Vanavond verloor Turkije haar derde van in totaal vier kwalificatieduels. Na de 2-0 nederlaag in Amsterdam tegen Oranje en de nederlaag in Istanbul tegen Roemenië ging het ook vandaag mis. In Hongarije werd met 3-1 verloren. Mevlüt Erdinc opende na 22 minuten spelen nog wel de score maar doelpunten van Adam Szalai (2x) en Zoltan Gera maakte zijn goal echter ongedaan.

Eerder vanavond pakte Estland haar eerste punten van deze kwalificatiefase. Op bezoek bij Andorra werd met 0-1 gewonnen. Good-old Andres Oper (ex-Roda JC en ADO Den Haag) nam de enige treffer van het duel voor zijn rekening.

Stand na 4 duels
1. Nederland 4-12 (+11)
2. Hongarije 4-9 (+5)
3. Roemenie 4-9 (+4)
4. Turkije 4-3 (0)
5. Estland 4-3 (-5)
6. Andorra 4-0 (-13)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!