Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB en Van Gaal niet blij met Roemeense krant


17 oktober 2012 - De Roemeense krant ProSport betitelde Louis van Gaal gisteren (dinsdag) als 'Van Hitler'. De KNVB is not amused en overweegt stappen te gaan nemen. Dat verklaarde Van Gaal gisteren na afloop van het duel met de Roemenen (1-4) tegenover SBS6.

'Van Hitler' zou volgens ProSport in Nederland min of meer gemeengoed zijn vanwege Van Gaal zijn 'arrogante en egocentrische karakter'. Dat gaat ook de KNVB en Van Gaal te ver. De Roemeense sportkrant zal dan ook op het maatje moeten komen.

Van Gaal tegenover SBS6: 'De KNVB gaat stappen ondernemen, heb ik begrepen, dus kan ik beter maar zwijgen Het is tegenwoordig schering en inslag dat je persoonlijk wordt aangevallen, door mensen die niemand kent en die mij evenmin kennen. De persoon die dit heeft geschreven, heeft mij op Google gezocht en toen kwam hij onder meer deze benaming tegen. Het was dus al eerder over mij gepubliceerd. Door wie? Dat mag iedereen zelf uitzoeken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!