Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Djuricic wil SC Heerenveen verlaten


17 oktober 2012 - Filip Djuricic heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij SC Heerenveen. De Servisch international is van mening dat hij rijp is voor een nieuwe uitdaging.

"Het is tijd om te gaan. Ik moet die transfer maken. Naar een betere club. Iets in me zegt me dat, dat voel ik zo", aldus de aanvallende middenvelder in gesprek met NUsport. "Ik reken voor mezelf op een club in de top vier van Europa. Dus Spanje, ItaliŽ, Engeland of Duitsland. Naar Rusland zie ik mezelf niet gaan."

Djuricic: "In Nederland is het misschien niet zo gebruikelijk om je ambities uit te spreken, maar ik heb zoiets van: Ik ben twintig jaar en ik kan nog maar een jaar of vijftien voetballen. In die tijd moet ik de top zien te halen. En iedereen mag het weten. Mensen die op kantoor werken willen toch ook het hoogste bereiken? Volgens mij is daar niks slechts aan. Ik voetbal elke week tegen spelers die ouder zijn dan ik. En ik zie vaak dat ik beter ben dan zij. Dus ik moet hogerop."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!