Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer roept Sulejmani op het matje


18 oktober 2012 - Miralem Sulejmani stond de afgelopen weken buitenspel met een knieblessure. Toch reisde hij af naar de Servische nationale ploeg. Tot grote verrassing van Frank de Boer maakte hij daar als invaller zelfs speelminuten tegen Macedonie.

"Heeft hij echt gespeeld? Dit is echt een heel grote verrassing", aldus Ajax-coach Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. "Als clubs moeten we spelers afstaan aan de nationale teams en kunnen we alleen aangeven wat verstandig is en niet."

"We zullen sowieso even met de medische staf overleggen", vervolgt De Boer. "Miralem is voor Ajax een heel dure speler. En als trainer hoop je niet dat je hem weer een paar maanden moet missen. Ik vind dan ook dat een rentree in goed overleg moet gebeuren. En ik denk niet dat dit het geval is geweest. Aan de andere kant ben ik natuurlijk blij dat Miralem kennelijk weer kan spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!