Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overtoom niet van plan te verlengen


22 oktober 2012 - Willie Overtoom zal uit respect richting Heracles Almelo luisteren naar het aanbod. Toch lijkt de international van Kameroen niet te gaan bijtekenen. Overtoom is na vijf seizoenen in Almelo toe aan een nieuwe uitdaging.

"Ik ben nu op een leeftijd gekomen dat ik naar een grotere club wil. Zeker in deze tijden is het mooi dat ik na dit seizoen een transfervrije status heb. Normaal gesproken nul procent", aldus Overtoom in gesprek met De Telegraaf. "Ik speel nu vijf jaar bij Heracles, ben de club veel dank verschuldigd en zal uit respect naar de aanbieding luisteren. Maar ik sta open voor alle mooie competities en een stap omhoog in Nederland."

"Het zou mooi zijn als Heracles nog iets voor me zou ontvangen. En normaal is het ook beter om ergens binnen te komen als gekochte speler. Dan weet je dat je niet alleen maar voor de breedte wordt gehaald." Een eventuele weigering lijkt niet te lijden tot het verlies van zijn basisplaats. "Dat ligt vooral aan jezelf, hoe belangrijk je bent. Ik ken de trainer en die zet me normaal gesproken niet op de bank. Hij weet dat ik elke dag alles voor Heracles geef en zal geven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!