Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groenendijk aan de slag bij Ajax A1


22 oktober 2012 - Alfons Groenendijk liep afgelopen seizoen promotie mis met FC Den Bosch naar de Eredivisie. In de finale van de playoffs bleek Willem II te sterk. Groenendijk verlengde zijn contract niet en was toe aan een nieuwe uitdaging. Een aanbod van Roda JC werd vanwege de reisafstand geweigerd. Nu gaat Groenendijk aan de slag als trainer van de A1 van Ajax.

Groenendijk stond op eigen benen bij Willem II en FC Den Bosch. Fred Grim stapte onlangs over van de Ajax A1 naar Almere City FC. Nu volgt de 48-jarige Groenendijk hem op. De oud-speler van onder andere Ajax en Manchester City was al eens eerder op De Toekomst werkzaam. Ook was hij assistent-trainer bij het eerste elftal.

"Ik voelde aan mijn water dat het tijd was voor iets anders", aldus Groenendijk op de website Spor Promotion. "Sinds ik ben vertrokken, heb ik contact gehouden met de club. De band met Ajax is altijd blijven bestaan. Ik werkte ook door in dezelfde technische visie. Daarom zie ik mijn terugkeer niet als een verrassing."

"De Ajax-jeugd bulkt van het talent, is leergierig en bereid om te investeren." vervolgt Groeendijk. "Het is heerlijk om weer op het veld te staan én om weer aan de slag te gaan bij Ajax."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!