Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hutchinson twijfelt over langer verblijf


22 oktober 2012 - Atiba Hutichinson twijfelt over een langer verblijf in Eindhoven. De Canadees international heeft een aflopend contract bij PSV en denkt na over een transfervrij vertrek volgend jaar zomer.

"Als ik nog een keer een nieuw avontuur wil aangaan, is komende zomer het moment daar. Dan ben ik transfervrij", aldus Hutchinson in gesprek met Voetbal International. De 29-jarige Hutchinson won dit seizoen definitief de concurrentiestrijd van Stanislav Manolev en is onder Dick Advocaat de vaste rechtsback van PSV.

De 59-voudig international van Canada speelde vorig seizoen maar veertien competitieduels. Dit seizoen kwam Hutchinson in alle negen Eredivisie-wedstrijden in actie, hij scoorde twee keer. PSV nam Hutchinson in 2010 transfervrij over van de Deense topclub FC Kopenhagen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!