Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Delegatie Feyenoord bezoekt Barcelona


23 oktober 2012 - Ronald Koeman en Giovanni van Bronckhorst openen nog altijd deuren in Barcelona. Een aantal jeugdcoaches van Feyenoord krijgt deze week exclusief toegang tot de geheimen van de jeugdopleiding van FC Barcelona. Onder leiding van Stanley Brard brengen onder andere Jean-Paul van Gastel, Roy Makaay en Gaston Taument een vierdaags bezoek aan Barcelona.

Kennis en ervaring over het opleiden van jeugd werd uitgewisseld. De technisch eindverantwoordelijke van FC Barcelona, oud-doelman Zubizarreta, heette de Feyenoorders welkom op La Masia. Eerder deze maand kreeg FC Barcelona nog de prijs van beste jeugdopleiding van Spanje. Feyenoord is al drie jaren de beste in Nederland (Rinus Michel Award).

Brard: "Dit is een verrijking. Barcelona heeft zich opengesteld. We wisselen kennis uit en er zijn presentaties geweest. Men heeft onthuld hoe de filosofie van de jeugdopleiding in de praktijk wordt gebracht en we hebben de methodiek van trainingen kunnen bekijken. Zowel Feyenoord als Barcelona wil toptalenten opleiden. Dat lukt ons allebei."

Tegelijkertijd is er een andere delegatie van Feyenoord op bezoek geweest bij Tottenham Hotspur. Onlangs werd een nieuw 35 miljoen euro kostend trainingscomplex in gebruik genomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!