Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Standard Luik zet Jans op straat


23 oktober 2012 - Geruchten over een ontslag deden al langer de ronde. Ron Jans is inmiddels niet langer trainer van Standard Luik. Vooraf werd al gesuggereerd dat Jans het niet lang zou redden in de Luikse slangenkuil. Jans vertrekt nu al na elf competitieduels.

Na elf wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League is Standard Luik te vinden op de twaalfde plaats. Er was enkele weken geleden ook al sprake van een ontslag maar Jans wist dit te voorkomen met een overwinning op aartsrivaal Anderlecht. Een 3-1 nederlaag tegen Mons lijkt nu de welbekende druppel. In 11 wedstrijden pakte Jans slechts 13 punten.

Standard Luik wil snel een nieuwe trainer aanstellen. Op het Sclessin wordt de naam van Felice Mazu, coach van tweedeklasser WS Woluwe, veelvuldig genoemd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!