Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arjen Robben overwoog te stoppen


23 oktober 2012 - Arjen Robben heeft de afgelopen tijd regelmatig getwijfeld om te stoppen met voetbal. Aanleiding zijn de blessures die hem parten blijven spelen. De afgelopen weken stond de aanvaller van Bayern Munchen en Oranje buitenspel met een zenuwblessure in zijn bovenbeen.

'Op een gegeven wordt het voor jezelf zo'n moeilijk verhaal dat je denkt: Jongens, bekijk het allemaal maar. Ik lever mijn voetbalschoenen in en kap er mee', zegt Robben in gesprek met de NOS. 'Maar', zo zegt hij, 'echt zorgen maak ik me nog niet, omdat ik weet dat het wel weer goed zal komen.'

De international weet nog niet wanneer hij zijn rentree kan maken. 'Het kan een week zijn, twee weken. Maar ik ga ervan uit dat het niet te lang meer duurt.' De laatste wedstrijd die Robben speelde was op 25 september.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!