Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC neemt afscheid van John Karelse


23 oktober 2012 - NAC Breda heeft afscheid genomen van John Karelse. Na negen competitierondes en vijf punten bezet NAC Breda de zeventiende plaats. De clubleiding acht Karelse niet in staat het tij te keren.

Algemeen Directeur Stefaan Eskes kwam samen met technisch directeur Jeffrey van As tot dit besluit. Het tweetal op NAC.nl: "We hebben moeten constateren dat John de afgelopen periode meer en meer de grip op het team aan het verliezen was. De slechte resultaten hebben daar als katalysator aan meegewerkt. We hebben dit als directie gesignaleerd en hebben niet het vertrouwen gehad dat dit zou verbeteren. Het is, in deze lastige tijd waarin de club verkeert, makkelijk om voorbij te gaan aan alle goeds dat John Karelse als clubicoon naar deze club heeft gebracht. Karelse heeft hier, samen met velen, lief en leed gedeeld met andere voetballers, sponsoren en supporters. Wij willen John hiervoor bedanken en wensen hem het allerbeste."

John Karelse was bezig aan zijn tweede seizoen als eindverantwoordelijke. Sinds 2006 was de oud-doelman al assistent-trainer in Breda. De huidige assistent, Adri Bogers, is gevraagd om als interim-trainer op te treden. NAC treft dan VVV Venlo, een waar zespunten duel in de kelder van de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!