Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Karelse haalt uit naar NAC


24 oktober 2012 - Het ontslag van John Karelse bij 'zijn' NAC Breda is hard aangekomen bij de voormalig doelman. Karelse haalde dan ook hard uit naar de clubleiding van de Bredase club.

Het 42-jarige clubicoon in De Telegraaf: "Als de spelersgroep geen vertrouwen meer in mij heeft en de resultaten niet om over naar huis te schrijven zijn, dan wordt het lastig. Ik ben in 2010 de uitdaging aangegaan om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij een club die geen visie, beleid, structuur en geld heeft. Dat is een risico en het is me niet gelukt om er iets van te maken."

De samenwerking met aantal spelers (zoals Anthony Lurling en Anouar Hadouir) zou allesbehalve goed zijn. Ook op het spel van NAC was wel het een en ander aan te merken. "Ik stuur niet alleen een collega, maar ook een vriend weg", zei technisch directeur Jeffrey van As. Karelse: "Die woorden zijn voor zijn rekening. Ik heb maar vijf vrienden en daar zit Jeffrey niet bij."

De doelstelling van NAC Breda blijft een klassering tussen de plaatsen 10 en 14. Op dit moment is NAC terug te vinden op een zeventiende plaats in de Eredivisie. Van As: "NAC heeft geen materiaal om zeventiende te staan, maar we staan er wel. We moeten met z'n allen de schouders eronder zetten en de negatieve spiraal doorbreken. De spelersgroep moet ook in de spiegel kijken, want NAC is niet alleen door het falen van John Karelse in deze situatie beland."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!