Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer trots op zijn team


25 oktober 2012 - Ajax boekte een zeer knappe 3-1 overwinning op Manchester City. Het stemde ook Ajax-coach Frank de Boer meer dan tevreden.

De Boer in De Telegraaf: "Ik ben zo trots op ze. Ze hebben ook verdiend gewonnen. We hebben lef getoond. We durfden te voetballen. Dan kan je uiteindelijk ook verliezen. Maar dat doe je dan wel met opgeheven hoofd. Zo wil ik dat zien. We kwamen na een goede start op achterstand. Dat was een enorme domper. Maar ik ben zo blij dat we het in de tweede helft konden recht zetten. Dat vind ik echt heel knap. Over twee weken bij City moeten we weer zo spelen. Al zal dat nog moeilijker worden. Maar we gaan het proberen."

Opvallend was dat Ajax zonder echte spits speelde. De Boer legde uit: "Dat heeft namelijk geen zin. Kompany en Lescott eten zo'n jongen op. Daarom speelde Eriksen als valse spits. Dat heeft goed uitgepakt. Of ik verbaasd was over City? Ach, hier word ik een beetje moe van. Als we goed spelen, dan ligt het kennelijk aan de tegenstander."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!