Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dick Advocaat vertrouwt op Wijnaldum


25 oktober 2012 - Door de blessure van Ola Toivonen krijgt Georginio Wijnaldum een nieuwe kans op '10' bij PSV. Dick Advocaat hoopt dat de Rotterdammers de lijn van de wedstrijd tegen Willem II doortrek vanavond tegen AIK Stockholm.

Advocaat in De Telegraaf: "Het klinkt misschien slijmerig, maar ik vond Wijnaldum goed vanuit zijn taak spelen. Hij deed precies wat hij moest doen en hij is snel. Wijnaldum is natuurlijk geen verdediger, maar hij liep steeds mee met zijn tegenstander. En hij weet zelf ook wel dat hij wat sneller de bal moet afspelen."

Ook Dries Mertens en Jeremain Lens kunnen op '10' spelen. Dat heeft echter niet de voorkeur van Advocaat. "Mertens krijgt vanaf links meer vrijheid. In het midden word je vaak omringd door mensen en op die positie moet je ook flink wat defensief werk opknappen. Lens is iemand die altijd de diepte zoekt. Hij zou incidenteel een keer achter de spits kunnen spelen, maar hij is een echte aanvaller."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!