Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente kopje onder in Valencia


25 oktober 2012 - FC Twente sprak de ambitie uit om Europees te overwinteren. Vandaag ging men met 3-0 onderuit in Valencia tegen Levante. In drie groepsduels pakte FC Twente slechts twee punten, de achterstand op nummer twee Levante is opgelopen tot vier punten.

De Tukkers gingen kopje onder in Valencia. De start was nog zeer bemoedigend. Nacer Chadli trof de lat terwijl een doelpunt van Dusan Tadic ten onrechte werd afgekeurd. Volgens de grensrechter belemmerde Castaignos in buitenspelpositie het zicht van de doelman van Levante. Het schot was van buiten de zestien en Castaignos stond meters van de doelman af. Wel moet worden gezegd dat Gekas ook dichtbij de openingstreffer namens Levante was.

Na rust ging het helemaal mis voor de Tukkers. Na 59 minuten spelen kwam de ploeg van Steve McClaren op achterstand door een benutte strafschop van Michel. De tweede club van Valencia liet het daar echter niet bij. Pedro Rios scoorde na 78 minuten de 2-0 en zou dat kunstje 10 minuten later herhalen. Levante boekte daarmee een zeer riante overwinning op FC Twente dat de laatste weken in de spreekwoordelijke hoek zit.

Op 8 november heeft FC Twente maar 1 taak en dat is winnen van Levante. Een andere mogelijkheid is er niet om de Spaanse ploeg nog in te kunnen halen. Een volle Grolsch Veste kan FC Twente helpen in haar strijd om drie punten. In de duels tegen Hannover '96 uit (22 november) en Helsingborg thuis (6 december) moeten minimaal vier punten worden gehaald.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!