Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV laat dure punten liggen


25 oktober 2012 - PSV heeft de kans laten liggen om een goede stap te zetten richting Europese overwintering. Thuis tegen AIK Stockholm bleef het elftal van Dick Advocaat echter steken. Het duel in het Philips Stadion eindigde in 1-1.

In de eerste helft was er een uitstekende kopkans voor Tim Matavz. De Sloveense aanvaller moest de bal alleen maar tegen het hoofd krijgen. Een inspringende Derijk was eerder bij de bal en daarmee eindigde deze grote kans in een doeltrap voor AIK. De kopbal van Derijck ging namelijk net naast. Ondanks die grote kans liet PSV verder heel weinig zien, het spel was bijzonder matig.

Na 61 minuten spelen greep AIK brutaal de leiding. Het was Karikari die het doelpunt voor zijn rekening nam. Enkele minuten daarvoor had doelman Boy Waterman zich met een blessure laten vervangen. Tyton trof bij de tegentreffer overigens geen blaam. PSV ging na de achterstand nog meer drukken. Tien minuten voor tijd kreeg het de beloning. Het was Jeremain Lens die scoorde, zijn wippertje kon niet meer van de lijn worden gehaald. In de laatste tien minuten drong PSV nog aan en werd het gevaarlijk via Narsingh en Strootman. Gescoord werd er echter niet meer.

In de tweede speelronde won PSV nog knap van Napoli. De tweede thuiswedstrijd op rij moest gewonnen worden om in het spoor te blijven van koploper Dnipro en daarmee ook direct afstand te nemen van Napoli en AIK. Vandaag met het 1-1 gelijkspel maakt PSV het zichzelf onnodig moeilijk zeker met lastige uitduels tegen AIK en Napoli in het verschiet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!