Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eriksen: 'Hoop dat ik meer waard ben geworden'


26 oktober 2012 - Christian Eriksen speelde een grote rol in de 3-1 overwinning van Ajax op Manchester United. De international van Denemarken werd door de UEFA als man of the match verkozen.

"Ik hoop dat ik meer waard ben geworden, zodat Ajax zoveel mogelijk aan me kan verdienen", zei Eriksen in gesprek met De Telegraaf. "Maar het voelt goed. Het was mijn dag. Hoe het kan dat ik de afgelopen weken niet goed speelde en nu wel? Geen idee, vorm is iets ongrijpbaars. Het is ook niet gezegd dat ik vanaf nu altijd dit niveau haal. Was het maar zo makkelijk. Maar dit geeft wel veel vertrouwen."

Eriksen wordt door zijn teamgenoten inmiddels al gekscherend de Deense Messi genoemd. De Deen stond tegen Manchester City als een verkapte spits in de punt van de aanval. Daarmee wist het centrum van Manchester City geen raad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!