Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax wint in De Kuip'


27 oktober 2012 - Aanstaande zondag staat de Klassieker op het programma tussen Feyenoord en Ajax. De Europese bookmakers zijn het er unaniem over eens dat Ajax er met de zege in Rotterdam Zuid vandoor gaat. Jij ook?

Voor een overwinning zondag van Ajax wordt door bookmaker Unibet 2,40 keer de inleg uitgekeerd. Ter vergelijking, bij winst van Feyenoord is dat 2,75 maal je inzet. Opvallend omdat Feyenoord al 14 thuisduels op rij niet verloren heeft. Een gelijkspel wordt door de calculators van Unibet niet verwacht getuige de quotering van 3,40.

Afgelopen seizoen won Feyenoord nog met 4-2 in De Kuip. Grote man was toen John Guidetti die zondagmiddag als analist van Eredivisie Live het duel zal bijwonen. Ook de andere doelpuntenmaker van Feyenoord, Otman Bakkal, zal niet van de partij zijn.

Wed als nieuw lid nu 50 euro gratis bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!