Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eriksen liep het meest van alle spelers in CL


27 oktober 2012 - Christian Eriksen legde van alle spelers in de Champions League na drie groepsduels de meeste meters af, dat becijferde Het Parool. Opvallend is dat er in de top 10 nog twee andere Ajacieden staan. Ook Siem de Jong en Ricardo van Rhijn renden zich in deze top 10.

39.138 meter liep Eriksen inmiddels al in de groepsfase van de Champions League. Daarmee is hij de absolute koploper. Edgar Olekhnovich van Bate Borisov liep 'slechts' 38.468 meter. De top drie wordt volgemaakt door Juventus-middenvelder Claudio Marchisio met 36.994 gelopend meters.

Siem de Jong is terug te vinden op een vijfde plaats met 36.830 meter. Ricardo van Rhijn eindigde op de tiende plaats net achter Dortmund-aanvaller Marco Reus met 35.889 meter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!