Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda in een helft langs VVV Venlo


27 oktober 2012 - De spelers zouden het nu moeten laten zien nadat NAC Breda haar trainer John Karelse op straat zette. VVV Venlo werd in de eigen Koel vrij eenvoudig aan te kant gezet. NAC Breda won met maar liefst 1-4, alle doelpunten vielen al in de eerste helft.

Al na acht minuten spelen kwam NAC Breda op een 0-1 voorsprong. Het was Kees Luijckx die met een rake kopbal scoorde. Jongeling Elson Hooi maakte er binnen het half uur 0-2 van, dat gebeurde eveneens met het hoofd. Nwofor deed namens de thuisploeg nog iets terug maar dat was van korte duur. Doelpunten van Danny Verbeek en Anthony Lurling bezorgden een ontketend NAC Breda een 1-4 voorsprong bij rust.

In de tweede helft zou er niet meer gescoord worden. Het zal niemand in Breda deren want er werd weer eens gewonnen. Door de zege klimt NAC Breda naar de zestiende positie van de Eredivisie. VVV Venlo staat troosteloos onderaan met slechts drie punten, het heeft nu een achtersrtand van vijf punten op NAC Breda.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!