Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koploper FC Twente maakt geen fout


28 oktober 2012 - FC Twente heeft optimaal geprofiteerd van het gelijke spel tussen Feyenoord en Ajax. De ploeg van Steve McClaren won op bezoek bij RKC Waalwijk met 0-1 en heeft nu zeven punten voorsprong op Feyenoord en Ajax.

Er was bij de Tukkers veel aan gelegen zich te revancheren van de 3-0 nederlaag afgelopen donderdag in Valencia tegen Levante. Overtuigend was het vandaag in Waalwijk allerminst. Weliswaar had FC Twente het initiatief maar daar was eigenlijk alles mee gezegd.

De enige treffer van het duel kwam op naam van Dusan Tadic. Na rust probeerde RKC de schroom van zich af te spelen. Het geloof in een goed resultaat groeide. Verder dan een bal op de paal van Jozefzoon kwam RKC niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!