Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV moeizaam voorbij Zwolle


28 oktober 2012 - PSV is ontsnapt aan een blamage. Het ontbreken van Mark van Bommel en Ola Toivonen leverde PSV in Zwolle bijna puntverlies op. Uiteindelijk werd er ternauwernood met 1-2 gewonnen.

In de eerste helft was er maar weinig te beleven. Georginio Wijnaldum was de enige aan PSV-kant die voor gevaar kon zorgen. Aan de andere kant kwam PSV goed weg dat oud-speler Mokhtar geen strafschop opleverde. Na rust beet PEC Zwolle nog meer van zich af. Het leverde de thuisploeg ook een voorsprong op door een goal van Van den Berg.

Een woedende Dick Advocaat besloot hierop Tim Matavz en Luciano Narsingh in de ploeg te brengen. Het leverde direct gevaar op. Een kopbal van Derijck leverde een kwartier voor tijd de gelijkmaker op. Enkele minuten later werd het al 1-2 door een eigen doelpunt van Van den Berg. In de slotfase probeerde PEC Zwolle het nog wel maar PSV wankelde niet meer.

Door de zege blijft PSV in het spoor van koploper FC Twnete (1 punt achterstand). Tevens loopt het zes punten uit op de eeuwige rivalen uit Amsterdam en Rotterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!