Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ verrast Vitesse in Gelredome


28 oktober 2012 - Vitesse heeft averij opgelopen in de strijd om de bovenste posities in de Eredivisie. In de eigen Gelredome werd een 2-1 nederlaag geleden tegen AZ. Het was voor Vitesse de eerste verliespartij van het seizoen.

In de eerste helft was Vitesse onherkenbaar. AZ was de bovenliggende partij maar bij rust was het 'slechts' 0-1. Alleen Roy Beerens was tot scoren gekomen. AZ vergat in de eerste helft de thuisploeg op een grotere achterstand te zetten.

Na rust was er een heel ander beeld. Achttien minuten voor tijd kwam Vitesse op gelijke hoogte door Marco van Ginkel. In die fase had Vitesse verder afstand moeten nemen maar liet dat na. In een spaarzame counter viel de goal aan de andere kant. Op aangeven van Altidore was het Gudmunsson die scoorde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!