Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord denkt na over aantrekken Pelle


29 oktober 2012 - Feyenoord wil binnen een aantal weken beslissen of het een poging zal wagen om Graziano Pelle over te nemen van Parma, dat meldt RTV Rijnmond. De Italiaanse aanvaller wordt dit seizoen door de Rotterdammers gehuurd. Feyenoord heeft geen optie tot koop.

Zonder hoge verwachtingen van het Legioen werd Graziano Pelle deze zomer gepresenteerd als nieuwe aanvalsleider. De Italiaanse aanvaller, eerder min of meer mislukt, moest in De Kuip favoriet John Guidetti doen vergeten. Met vier doelpunten in zes duels, inclusief een goal tegen aartsrivaal Ajax, is Pelle goed op weg. Feyenoord gaat nu de onderzoeken of het mogelijk is om de 27-jarige aanvaller van Parma over te nemen. Het is onbekend hoe Parma hier tegenover staat.

Ondertussen hoopt Feyenoord debutant Jean-Paul BoŽtius snel langer aan zich te binden. De jeugdinternational ligt nog tot de zomer van 2014 in Rotterdam-Zuid vast. "Wij zijn al weken in gesprek met Jean-Paul Ik verwacht dat wij er snel uit komen met hem en zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht", aldus technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!