Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maaskant heeft niets met David Texeira


30 oktober 2012 - FC Groningen contracteerde David Texeira in de zomer van 2011 en sprak de verwachting uit dat hij het net zo goed zou doen als zijn voorgangers Luis Suarez, Marcus Berg en Tim Matavz. Vanavond zit hij echter opnieuw niet bij de selectie.

Voor het bekerduel vanavond tegen ADO Den Haag in de eigen Euroborg is er opnieuw geen plaats voor de Uruguyaanse aanvaller. Dat was ook al afgelopen weekend tegen FC Utrecht het geval. "Natuurlijk vraagt een wedstrijd zoals tegen FC Utrecht om aanvallende impulsen bij een achterstand", aldus trainer Robert Maaskant in gesprek met De Telegraaf. "Maar Texeira laat aan mij op de trainingen nog niet zien dat hij erbij hoort te zitten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!