Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: Marbella in plaats van Dubai


30 oktober 2012 - Feyenoord reist in de winterstop niet naar Dubai voor een lucratief vriendschappelijk toernooi. Volgens technisch directeur Martin van Geel was dat niet aan de orde. Feyenoord gaat nu in januari naar het Spaanse Marbella.

'Als het financieel aantrekkelijk was geweest voor ons om die kant op te gaan, hadden we uiteraard serieus die afweging gemaakt', zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord. 'Er is echter nooit een concreet voorstel uit Dubai gekomen. Vandaar dat we ons nu richten op een week in Marbella.'

Feyenoord zal van 7 tot 14 januari in Marbella verblijven evenals een groot aantal andere clubs. Vorig jaar ging Feyenoord ook al naar Marbella.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!