Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Lens maakte meest overtredingen in Eredivisie'


30 oktober 2012 - Wie maakte dit seizoen in de Eredivisie tot dusver de meeste overtredingen? En wie kreeg de meeste overtredingen mee? Infostrada kwam met een aantal interessante inzichten.

Niet een verdediger of harde middenvelder maakte tot dusver de meeste overtredingen maar international en PSV-aanvaller Jeremain Lens. Maar liefst 30 keer werd er voor een overtreding gefloten. Nemanja Gudelj (NAC Breda) staat keurig tweede met 28 overtreding. De top drie wordt volgemaakt door Kwame Quansah (Heracles Almelo): 27 overtredingen. Ook Donny Gorter (AZ, 26) en Marco van Ginkel (Vitesse, 24) zijn goed op weg.

De top drie van spelers die de meeste overtredingen mee kregen is beter te verklaren. ADO-spits Rydell Poepon staat bovenaan. Hij kreeg maar liefst 37 keer een vrije trap mee. Lerin Duarte (Heracles) en Adam Maher (AZ) kregen respectievelijk 29 en 28 keer een fluitje van de scheidsrechter mee.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!