Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wacht op Kelvin Leerdam


30 oktober 2012 - Ronald Koeman doet de laatste weken steevast een beroep op Kelvin Leerdam voor een van drie posities op het middenveld. Nog altijd is niet duidelijk waar de toekomst van Leerdam ligt: zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.

Feyenoord en Leerdam spraken al meerdere malen over een contractverlenging. Feyenoord wil de jeugdinternational, hij speelt bij Jong Oranje als rechtsback, graag binden tot de zomer van 2015. 'Kelvin is een dienende speler die ik vrijwel altijd heb opgesteld,' aldus Feyenoord-coach Ronald Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad. ' Het middenveld met Clasie, Immers en Leerdam draait goed. Hij vult zijn positie goed in.'

Technisch directeur Martin van Geel wil graag voor 1 november (aanstaande donderdag) duidelijkheid hebben. 'Kelvin zal de club snel vertellen wat hij gaat doen', aldus zaakwaarnemer John Veldman tegenover het Algemeen Dagblad. Mocht Leerdam niet willen verlengen dan overweegt Feyenoord hem in januari te verkopen.

Kelvin Leerdam werd al meerdere malen aan FC Twente verbonden. Zelf zou Leerdam graag nog eens in de Bundesliga spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!