Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO '20 vernedert Eindhoven, Eagles wint op Vijverberg


30 oktober 2012 - Vanavond stond de eerste wedstrijden in de derde ronde van de KNVB Beker op het programma. De grootste verrassing kwam op naam van topklasser ADO '20. De ploeg uit Heemskerk stond bij rust met maar liefst 5-0 voor tegen FC Eindhoven. Het werd uiteindelijk 6-1.

De Graafschap - Go Ahead Eagles 0-3
Go Ahead Eagles bewees maar weer een haar status als cupfighter. Vorig seizoen moest Feyenoord er aan geloven. Dit seizoen al VVV Venlo. Vanavond op bezoek bij De Graafschap op de Vijverberg werd met 0-3 gewonnen. Die stand was bij rust al bereikt door goals van Joey Suk, Quincy Promes en Khalid Karami. Go Ahead Eagles zien we donderdag dus terug bij de loting voor de achtste finales van de KNVB Beker.

ADO '20 - FC Eindhoven 6-1
Binnen de kortste keren stond FC Eindhoven met 5-0 voor. De supporters van de club uit Heemskerk konden hun ogen niet geloven. Na 16 minuten spelen stond de score al op het bord mede door goals van Berry Kleine en Frank Zinhagel, die ieder twee keer scoorde. Na 35 minuten spelen deed Serhat Koc nog wel iets terug. In de tweede helft bepaalde Jeffrey Mols de eindstand op 6-1. De spelers van FC Eindhoven, de nummer veertien van de Jupiler League, verlieten met gebogen hoofd het veld van ADO '20.

Overige uitslagen
FC Dordrecht - Scheveningen 2-1

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!