Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leerdam vertrekt bij Feyenoord


31 oktober 2012 - Kelvin Leerdam staat voor een vertrek bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel had de middenvelder graag tot de zomer van 2015 aan zich willen binden maar daar gaat Leerdam niet op in. De jeugdinternational heeft een contract tot eind dit seizoen.

"Jammer dat een speler uit de eigen jeugd niet bij wil tekenen tot 2015. Wij hebben hem een uiterst goede en correcte aanbieding gedaan, zeker naar de maatstaven van Feyenoord. Het is zijn goed recht om die af te wijzen, maar de aanbieding is nu wel definitief van tafel", aldus technisch directeur Martin van Geel tegen RTV Rijnmond.

Trainer Ronald Koeman baalt van het besluit van Leerdam. Voorlopig hoeft de speler dan ook niet meer te rekenen op een basisplaats. De nieuwelingen Ruud Vormer en Harmeet Singh maar ook Tonny Vilhena krijgen nu de kans zich te bewijzen en ene basisplaats te verdienen.

Het is onbekend of Feyenoord zal meewerken aan een transfer in januari zodat er nog een kleine transfersom kan worden ge´ncasseerd. Het alternatief is dat Leerdam in de zomer transfervrij uit Rotterdam-Zuid vertrekt. Leerdam speelt bij Feyenoord op het middenveld, bij Jong Oranje is hij rechtsback.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!