Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC hoopt op komst Troost-Ekong


31 oktober 2012 - RKC Waalwijk hoopt op korte termijn gebruik te kunnen maken van de diensten van WIlliam Troost-Ekong. De jeugdinternational trok op jonge leeftijd naar Engeland waar hij nog een doorlopend contract heeft bij Tottenham Hotspur.

Troost-Ekong was onlangs op proef in Waalwijk en maakte daarin een goede indruk. De negentienjarige middenvelder, in het bezit van zowel de Nederlandse als Nigeriaanse nationaliteit, heeft bij Tottenham totaal geen toekomstperspectief. In 2011 was de in Haarlem geboren speler al eens op proef bij PSV.

'De samenwerking is van twee kanten goed bevallen', zegt RKC-hoofdscout Janus van Gelder in de papieren uitgave van Voetbal International. 'Wij willen William er graag bij hebben. We zijn alleen wel afhankelijk van Tottenham. Want wij hebben niet de middelen om hem in de winterstop al over te nemen. Al zou het voor zijn ontwikkeling wel beter zijn wanneer hij, zoals bij ons, zicht heeft op speelminuten. Het is afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!