Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV scoort drie keer tegen amateurs


31 oktober 2012 - PSV heeft voor eigen publiek met 3-1 gewonnen van EHC Heuts. Trainer Dick Advocaat besloot een groot aantal basisspelers rust te gunnen en een aantal reserves aan speelminuten te helpen.

Vanavond mocht Tyton het weer eens op goal proberen. Ook waren er basisplaatsen voor Stanislav Manolev, grootverdiener Orlando Engelaar en het grote talent Memphis Debay. Gianluca Maria mocht juist zijn debuut in het shirt van PSV maken. Maria is een 20-jarige aanvaller die al op jonge leeftijd de overstap maakte naar de jeugd van PSV.

Na twintig minuten spelen was het Depay die in het Philips Stadion de score opende. Ondanks een aantal mogelijkheden was dat ook de teleurstellende ruststand. Na rust scoorde invaller Georginio Wijnaldum de 2-0. Starmans bracht de spanning nog even terug maar het was debutant Maria die in de slotminuut de eindstand op 3-1 bepaalde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!