Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC pas na strafschoppen verlost van HBS


31 oktober 2012 - NAC Breda heeft zich met veel pijn en moeite geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om NAC Breda te scheiden van de amateurs van HBS.

HBS, onder leiding van André Wetzel, maakte het NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion bijzonder lastig. Bij rust ging HBS in Breda zelfs aan de leiding door een goal van aanvaller Sami Aoulad Said. In de tweede helft zorgde Antony Lurling voor de gelijkmaker. In de negentien minuten die volgden werd niet meer gescoord.

Ook in de verlenging zouden geen doelpunten meer vallen waardoor er een strafschoppenserie volgde. NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar groeide uit tot held door twee strafschoppen van HBS te keren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!