Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax stelt teleur in Sneek


31 oktober 2012 - Ajax-coach Frank de Boer zal zich hebben geschaamd op de bank in Sneek. Ajax won op bezoek bij hoofdklasser ONS Sneek met slechts 2-0. Beide goals vielen pas in het laatste kwartier.

Ajax trad vanavond aan met Cillessen op goal. De verdediging was met Ligeon, Veltman, Denswil en Dijks piepjong. Op het middenveld was er sprake van ervaring met Schöne en Enoh die werden geassisteerd door Fischer. In de aanval waren er basisplaatsen voor Lukoki, Hoesen en Boerrigter.

Lange tijd kon dit elftal de muur van ONS Sneek niet slechten. Een kwartier voor tijd stelde invaller Christian Eriksen zijn landgenoot Viktor Fischer in staat de 0-1 aan te tekenen. In de slotfase maakte Denswil er 0-2 van door uit een vrije trap te scoren. Naast Eriksen moesten ook Sulejmani en Babel in de ploeg worden gebracht om het een en ander te forceren. De Boer had vooraf vermoedelijk heel wat anders in gedachte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!