Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil extra middenvelder aantrekken


3 november 2012 - PSV wil zich in de winterstop opnieuw roeren op de transfermarkt. Door de blessures van Mark van Bommel en Ola Toivonen wil Dick Advocaat er graag een middenvelder bij.

"Ik wil de concurrentie op het middenveld vergroten", aldus Dick Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. "In de top verdwijn je na twee mindere prestaties uit het elftal, maar dan moeten er wel alternatieven zijn."

Ola Toivonen staat nog maanden buitenspel. De jongelingen Peter van Ooijen en Marcel Ritzmaier kregen de afgelopen weken speelkansen maar lieten zien het team nog niet te kunnen dragen. Georginio Wijnaldum heeft nog niet zijn kwaliteiten kunnen tonen. "De jonge jongens, die in de afgelopen wedstrijden speeltijd hebben gekregen, kunnen nog niet het elftal dragen. Zij moeten geleidelijk aan gebracht worden", stelt Advocaat in De Telegraaf.

Verschillende spelers worden met PSV in verband gebracht. Adam Maher is financieel niet haalbaar maar spelers als Lerin Duarte (Heracles Almelo) en Filip Djuricic (sc Heerenveen) en Kelvin Leerdam (Feyenoord) mogen zich verhogen op interesse uit Eindhoven. Met name Duarte wordt nadrukkelijk gevolgd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!