Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Gokmiljoenen voor Feyenoord '


3 november 2012 - Nu VVD en PvdA aan de macht zijn zal het vermoedelijk niet lang duren voordat gokken op internet gelegaliseerd zal worden. Tot dusver is dat een schemergebied. Clubs kunnen zich gaan opmaken voor vele miljoenen.

Sportmarketeer Frank van den Wall Bake stelt in het Algemeen Dagblad dat met name de topclubs interessant zijn voor de (buitenlandse) wedbureau's. Een hoofdsponsorschap zou tussen de 8 en 10 miljoen per jaar kunnen opleveren.

"Ajax en PSV liggen nog vast, dus Feyenoord is de meest logische kandidaat", aldus Van den Wall Blake in het Algemeen Dagblad. "Het kan haast niet anders of Feyenoord bereidt zich al voor op de nieuwe ontwikkelingen. Als de gokmarkt op internet wordt vrijgegeven, ontstaat er een oorlog op dat gebied in Nederland. Er komt een compleet nieuwe geldstroom op gang."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!