Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint in Amsterdam


3 november 2012 - Ajax mag opnieuw in de achtervolging. De ploeg van Frank de Boer ging vandaag op eigen veld kopje onder tegen Vitesse. De Gelderlanders wonnen in de Amsterdam ArenA met 0-2 door twee goals van wie anders dan Wilfried Bony.

De zege was niet meer dan verdiend. Vitesse kreeg de beste kansen en had zelfs nog ruimer afstand kunnen nemen van Ajax. Wilfried Bony opende in de eerste helft de score nadat Ajax de bal in de zestien niet kon wegwerken. Vlak na rust tekende de Ivoriaanse aanvaller ook voor de 0-2. Na die goal waren er nog grote kansen voor Jonathan Reis en Marco van Ginkel. Ondanks een slotoffensief wankelde Vitesse geen moment.

Het spel van Ajax was vandaag zeer teleurstellend te noemen en dat belooft niet veel goeds in de aanloop naar het Champions League-duel tegen Manchester City, dat ook nog eens zint op wraak na de 3-1 nederlaag eerder in Amsterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!